Mieszane - FAWOR SPC - Pieczywo, Ciasta, Lody

Przejdź do treści

Mieszane

Oferta > Pieczywo > Mieszane
CHLEB PIASTOWSKI gramatura 0,3kg, 0,5 kg
Pieczywo pszenno – żytnie.

Wartość energetyczna
1108 kJ / 262 kcal; tłuszcz 1,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g; węglowodany 52 g w tym cukry 0,8 g; błonnik 3,1 g; białko 7,6 g; sól 1,5 g

ŹRÓDŁO BŁONNIKA POKARMOWEGO
 CHLEB SWOJSKI TRADYCYJNY gramatura 0,6 kg
 Pieczywo pszenno –żytnie.

Wartość energetyczna
1105 kJ / 261 kcal; tłuszcz 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g; węglowodany 53 g w tym cukry 0,8 g; błonnik 3,1 g; białko 7,5 g; sól 1,2 g
 
ŹRÓDŁO BŁONNIKA POKARMOWEGO
CHLEB SIELSKI gramatura 0,8 kg
Pieczywo pszenno – żytnie.

Wartość energetyczna
1142 kJ / 270 kcal; tłuszcz 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g; węglowodany 55 g w tym cukry 0,9 g; błonnik 3,3 g; białko 7,6 g; sól 1,2 g
 
ŹRÓDŁO BŁONNIKA POKARMOWEGO

 CHLEB CHŁOPSKI gramatura 0,5 kg
Pieczywo żytnio – pszenne.

Wartość energetyczna
1052 kJ / 248 kcal; tłuszcz 1,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g; węglowodany 50 g w tym cukry 1,3 g; błonnik 3,8 g; białko 6,6 g; sól 1,7 g

ŹRÓDŁO BŁONNIKA POKARMOWEGO
CHLEB RAZOWY gramatura 0,5 kg, 0,8 kg
Ciemne pieczywo żytnio – pszenne.

Wartość energetyczna
968 kJ / 229 kcal; tłuszcz 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g; węglowodany 44 g w tym cukry 1,4 g; błonnik 7,2 g; białko 6,3 g; sól 1,2 g
 
WYSOKA ZAWARTOŚĆ BŁONNIKA POKARMOWEGO
CHLEB ORKISZOWY gramatura 0,6 kg
Pieczywo pszenno – żytnie.

Wartość energetyczna
1175 kJ / 279 kcal; tłuszcz 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g;
węglowodany 44 g w tym cukry 1,6 g; błonnik 5,5 g; białko 11 g; sól 1,4 g

ŹRÓDŁO BŁONNIKA POKARMOWEGO, ŹRÓDŁO BIAŁKA
CHLEB RODZINNY Z MAŚLANKĄ gramatura 0,5 kg
Pieczywo pszenno – żytnie.

Wartość energetyczna
1043 kJ / 246 kcal; tłuszcz 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g; węglowodany 49 g w tym cukry 0,7 g; białko 8 g; sól 1,5 g                                      
 
ŹRÓDŁO BIAŁKA
CHLEB RAZOWY Z ZIARNAMI gramatura 0,5 kg
Pieczywo żytnio – pszenne.

Wartość energetyczna
1339 kJ / 319 kcal; tłuszcz 11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,3 g; węglowodany 41 g w tym cukry 1,2 g; błonnik 6 g; białko 11 g; sól 1,4 g

WYSOKA ZAWARTOŚĆ BŁONNIKA POKARMOWEGO, ŹRÓDŁO BIAŁKA

CHLEB JAGLANY gramatura 0,4 kg
Pieczywo żytnio – pszenne.

Wartość energetyczna
1151 kJ / 272 kcal; tłuszcz 4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g; węglowodany 49 g w tym cukry 3,1 g; błonnik 4,4 g; białko 7,9 g; sól 1,8 g                                                                                                             
ŹRÓDŁO BŁONNIKA POKARMOWEGO  
Wróć do spisu treści